نرم افزار Coordinate Format Changer V.1 برای تبدیل فرمت مختصات


جدول تناوبی تحلیل های مکانی در GIS

معرفی هفت منبع داده اقلیمی رایگان جهانی

چرخش قطبی در مقابل چرخش خورشید آهنگ

آنالیز تصویر شئی گرا (OBIA)

تعامل انرژی در سنجش از دور : انعکاس، جذب و گسیل انرژی

معرفی 6 منبع رایگان داده های لیداری

آشنایی با SAR با استفاده از مثال

برنامه لندست : 50 سال آرشیو از تصاویر سطح زمین

دانلود رایگان نرم افزار ArcGIS Pro 2.8

ابر نقطه ای چیست ؟

انواع نقشه ها در سیستم اطلاعات جغرافیایی: 25 روش مختلف و جذاب برای نمایش داده های مکانی در GIS

تصحیحات اتمسفری در سنجش از دور چیست ؟

سیستم های تصویر نقشه چیست ؟ و چرا بعضا برای ما گمراه کننده هستند ؟

ژئودزی: ریاضیات مکان

گیرنده های GPS چگونه کار می کنند ؟ سه گانه سازی در مقابل مثلث بندی

مأموریت توپوگرافی رادار شاتل (SRTM)

چرا پنجره اتمسفری در علوم زمین دارای اهمیت است ؟

تصاویر ماهواره ای DigitalGlobe: وردویو(Worldview)، ژئوآی(GeoEye) و آیکونوس (IKONOS)

راهنمای طبقه بندی نزدیکترین همسایه در e-Cognition

نقشه های کروپلت – مقدمه ای بر طبقه بندی داده

تصاویر چند طیفی (Multi-spectral) در مقایسه با تصاویر ابر طیفی (Hyper-spectral)

فتوگرافی هوایی (Aerial Photography) در مقابل ارتوفوتوگرافی (Orthophotography)

راهنمای جامع لیدار (Light Detection and Ranging – LiDAR)

سنجش از دور چیست ؟

منابع داده GIS رایگان در سطح جهانی : داده های رستری و برداری

مقدمه ای بر سرویس های نقشه کشی تحت وب (WMS)

علم داده مکانی چیست ؟

تحلیل عوارض سه بعدی

ژئوانالیتیکس: آنالیز داده های مکانی حجیم

فرمت های داده در سیستم اطلاعات جغرافیایی بخش سوم

فرمت های داده در سیستم اطلاعات جغرافیایی بخش دوم

فرمت های GIS و پسوندهای داده مکانی بخش اول

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش سی ام

انتشار نخستین تصاویر لندست 9 توسط سازمان هوا و فضای آمریکا (NASA)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و نهم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و هشتم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و هفتم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و ششم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و پنجم

معرفی سامانه WEB GIS


معرفی نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
نرم افزار Coordinate Format Changer V.1 نتیجه تجربیات علمی و عملی سال ها است که در این بسته نرم افزاری متجلی شده است. مایه افتخار ماست که توانستیم با تلاش و کوشش مستمر بسته نرم افزاری Coordinate Format Changer را به جامعه مهندسی و علمی سیستم اطلاعات جغرافیایی عرضه داریم و از این بابت شکر گذار نعمت های ایزد منان می باشیم.
قابلیت های مهم نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
نرم افزار Coordinate Format Changer، یک پروژه در حال توسعه و یک نرم افزار تخصصی بومی و کاملاً ایرانی در زمینه سیستم اطلاعات جغرافیایی است که از پشتوانه علمی و مهندسی بهره می برد. در زیر به بخشی از قابلیت های کلیدی این نرم افزار اشاره می شود. این نرم افزار قابلیت تغییر فرمت مختصاتی به صورت تکی و دسته ای را دارا است. هم می توانید مختصات D.M.S را به 55 فرمت مختصاتی مختلف تبدیل کنید و هم می توانید مختصات وارد شده در ستون های اطلاعاتی فایل Excel را به صورت مستقیم به نرم افزار معرفی نموده و فرمت نمایش مختصات را به 55 فرمت مختلف دیگر تبدیل کنید. از ویژگی های دیگر این نرم افزار قابلیت ذخیره سازی نتایج در فایل های متنی می باشد. هم در مد تکی و هم در مد دسته ای امکان ذخیره سازی نتایج در فایل های متنی با فرمت txt وجود دارد. در ضمن در مد دسته ای یا Batch Mode می توانید جداکننده بین ستون های مختصاتی را نیز به دلخواه از میان لیست موجود انتخاب کنید. این نرم افزار به سادگی قابل نصب بر روی سیستم عامل ویندوز بوده و در زمینه های مختلفی قابل استفاده است. علاوه بر این نرم افزار Coordinate Format Changer امکان سفارشی سازی شدن توسط نیازهای کاربران را داراست.
روش فعال سازی نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
نرم افزار Coordinate Format Changer V.1 دارای قفل سخت افزاری است و تنها بر روی سیستم شخصی که لایسنس نرم افزار را خریداری نموده، قابل اجرا است. برای فعال سازی نرم افزار به صورت زیر عمل کنید:
1- ابتدا فایل فعال ساز یا Activator که بعد از خرید نرم افزار در اختیار شما قرار داده شده است، را دانلود و سپس نصب کنید. مراحل نصب در شکل های زیر به صورت مرحله به مرحله نشان داده شده است.



2- در مرحله دوم، نرم افزار را باز نموده و مطابق با شکل زیر بر روی دکمه Activation کلیک کنید.

3- به محض کلیک بر روی دکمه قرمز رنگ Activation پنجره ای به همین نام باز می شود. در این پنجره بر روی دکمه قرمز رنگ Generate code کلیک کنید تا یک کد، مشابه چیزی که در شکل زیر نشان داده شده است، نمایش داده شود.

4- کد به دست آمده به روشی که در بالا توضیح داده شد را به ایمیل سایت www.giscoders.com ارسال کنید تا در اسرع وقت نسخه اختصاصی شما تهیه و برای شما ارسال شود. بعد از دریافت نسخه فعال سازی شده، می توانید نسخه اصلی را بر روی سیستم خود نصب کنید. توجه داشته باشید که این نرم افزار را تنها بر روی سیستمی می توانید نصب کنید که مرحله Activation را بر روی آن انجام داده باشید.

روش نصب نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
برای نصب نرم افزار Coordinate Format Changer بر روی فایل نصب که در اختیار شما قرار داده می شود، کلیک کنید تا وارد محیط نصب نرم افزار شوید.

با کلیک بر روی آیکن نصب نرم افزار به طوری که در شکل بالا ملاحظه می شود وارد مراحل نصب خواهید شد. محیط نصب نرم افزار بسیار ساده و مراحل نصب به سرعت و تنها با چند کلیک انجام می شود. به محض کلیک بر روی آیکن نصب نرم افزار وارد محیط نصب مطابق با شکل زیر می شوید:

در پنجره نصب نرم افزار بر روی دکمه Continue کلیک کنید. با کلیک بر روی دکمه Continue وارد پنجره دیگری مطابق با شکل زیر خواهید شد.

در این پنجره می توانید مسیر نصب نرم افزار را تغییر دهید و یا آنکه مسیر پیش فرض را پذیرفته و بر روی Install کلیک کنید. با کلیک بر روی دکمه Install مراحل نصب نرم افزار در مسیر مشخص شده آغاز می گردد. چند لحظه منتظر بمانید تا مراحل نصب به اتمام برسد.



بعد از آنکه مراحل نصب نرم افزار به اتمام رسید پیامی مبنی بر اتمام موفقیت آمیز نرم افزار مطابق با شکل زیر نمایش داده می شود و آیکن میانبر مربوط به نرم افزار نیز بر روی دسکتاپ ظاهر می شود.

با دابل کلیک بر روی آیکن نرم افزار که بر روی دسکتاپ ظاهر شده است نرم افزار باز خواهد شد.

اجزای نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
در این بخش به توضیح بخش های مختلف نرم افزار می پردازیم. در شکل زیر طبق شماره گذاری های انجام شده هر بخش توضیح داده می شود.

آیتم شماره 1: در آیتم شماره 1 همان طور که در شکل زیر نشان داده شده است، می توانید مختصات طول و عرض جغرافیایی را به فرمت D.M.S وارد نموده تا این فرمت نمایش مختصات را به 55 نوع فرمت دیگر تبدیل کنید. در این قسمت در سطر اول، عرض جغرافیایی را به صوت درجه (بین 0 تا 90)، دقیقه (بین 0 تا 60) و ثانیه (بین 0 تا 60) وارد کنید و نهایتاً در بخش Hemisphere نیمکره شمالی و یا جنوبی را تعیین کنید. برای نیمکره شمالی N و برای نیمکره جنوبی S را وارد کنید.



آیتم شماره 4: در این بخش با فشردن دکمه Convert عملیات تبدیل فرمت مختصاتی انجام گرفته نتایج در کادر Results نمایش داده شده و همچنین در فایل متنی تعریف شده نیز درج می گردد. هر تعداد نقطه ای را که وارد نموده و دکمه Convert را فشار دهید نتایج نمایش داده شده و در فایل متنی با فرمت txt در مسیر تعیین شده در آیتم شماره 3، ذخیره سازی می گردد. در بخش دیگر نرم افزار مد دسته ای یا Batch Mode قابلیت تبدیل اعداد مختصاتی که در یک فایل Excel قرار داشته باشند به صورت یکباره وجود دارد.

آیتم شماره 5: در آیتم شماره 5 با فشردن دکمه Browse می توانید فایل Excel حاوی اطلاعات مختصاتی را به نرم افزار معرفی کنید. بعد از انتخاب و معرفی فایل Excel به نرم افزار می توانید در آیتم شماره 6 مسیر فایل Excel یعنی ریشه فایل را مشاهده کنید.
آیتم شماره 6: در آیتم شماره 6 مسیر فایل Excel حاوی اطلاعات مختصاتی را می توانید مشاهده کنید.
آیتم شماره 7: در آیتم شماره 7 به محض آنکه فایل Excel حاوی اطلاعات مختصاتی را به نرم افزار معرفی کنید، لیست Sheet های فایل Excel را در این لیست کشویی می توانید ملاحظه کنید. توجه داشته باشید که فایل های Excel به صورت پیش فرض دارای 3 sheet است. اگر نام هر یک از شیت ها را تغییر داده باشید و یا آنکه تعدادی بیشتری sheet ایجاد کرده باشید همه sheet ها در این لیست نمایش داده خواهند شد. با توجه به اینکه اطلاعات مختصاتی شما در کدام شیت قرار دارد، نام شیت مود نظر خود را در این بخش انتخاب کنید.
آیتم شماره 8: بعد از آنکه نام شیت مورد نظر خود که اطلاعات مختصاتی در آن قرار دارد را انتخاب کردید، اکنون بر روی دکمه get field کلیک کنید تا لیست فیلدهای اطلاعاتی موجود در sheet منتخب به نرم افزار وارد شده و در منوی کشویی شماره 9 و 10 لیست شوند.
آیتم شماره 9: در منوی کشویی شماره 9 با عنوان Lat-Field می توانید نام فیلدی که حاوی اطلاعات عرض جغرافیایی است، انتخاب و به نرم افزار معرفی کنید.
آیتم شماره 10: در منوی کشویی شماره 10 با عنوان Lon-Field می توانید نام فیلدی که حاوی اطلاعات طول جغرافیایی است، انتخاب و به نرم افزار معرفی کنید.
آیتم شماره 11: در آیتم شماره 11 از لیست منوی کشویی می توانید 55 نوع مختلف از فرمت های نمایش مختصات را مشاهده کنید. از این لیست یک فرمت نمایش مختصات را انتخاب کنید تا تمامی اطلاعات مختصاتی به آن فرمت تبدیل شود.
آیتم شماره 12: در آیتم شماره 12 بر روی دکمه Browse کلیک کرده و نام فایل و مسیر ذخیره سازی فایل خروجی از نرم افزار را تعیین کنید. توجه داشته باشید که در مسیر مشخص شده، اعداد مختصاتی به فرمت مشخص شده در بخش 11 تبدیل شده و در یک فایل متنی با فرمت txt ذخیره می شود.
آیتم شماره 13: در آیتم شماره 13، جدا کننده ستونی بین ستون مختصات مربوط به طول و عرض جغرافیایی را می توانید تعیین کنید. به این جدا کننده Delimiter گفته می شود. جدا کننده های مختلفی را می توانید از منوی کشویی انتخاب کنید.
آیتم شماره 14: کادر شماره 14 به نوعی نوار وضعیت بوده و بعد از آنکه دکمه Convert را فشار دهید، در مورد اتمام موفقیت آمیز پردازش ها، اطلاعات رسانی می کند.
آیتم شماره 15: آیتم شماره 15 در اصل دکمه ای است که عملیات تبدیل فرمت مختصات را آغاز نموده و نتایج را در فایل خروجی درج می کند. توجه داشته باشید که بعد از آنکه تمامی فیلدها و اطلاعات ورودی را تکمیل کردید، دکمه Convert را فشار دهید تا محاسبات انجام شود و نتایج در فایل خروجی درج گردد.
نمونه های خروجی از نرم افزار


سخن آخر
سخن آخر آنکه سایت www.giscoders.com با همت و تلاش مضاعف سعی در بومی سازی علم و فناوری سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور دارد. در این راستا اقدام به توسعه و تکامل سامانه های نرم افزاری کاملاً بومی و ایرانی دارد. امید است که حمایت شما، دلگرمی و تداومی بر این مسیر گردد.
ویدئوی معرفی نرم افزار Coordinate Format Changer V.1
روش سفارش نرم افزار


ارتباط با ما
website: www.giscoders.com
Phone: 09396293205
Email: giscoders2020@gmail.com
Instagram: giscoders

نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه زابل به شماره NH-41-1

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه خاش به شماره NH-41-13

ماهواره لندست 9

روش نصب نرم افزار Envi 5.6

دانلود نقشه راههای ایران استایل 2

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه سرآوان به شماره NG-41-2

نرم افزار Z-scale Estimator

نرم افزار Terrain Morphometer V.1 برای اجرای آنالیز مورفومتری از مدل رقومی ارتفاعی

برنامه نویسی پایتون بخش هفتم (متغیرها، دستور انتساب و عبارات)

دانلود و روش نصب نرم افزار Surfer 24

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش ششم

سیکل توسعه نرم افزار

دانلود رایگان تصاویر ماهواره ای ژئورفرنس شده با رزولوشن بالا

فیلم آموزشی زمین مرجع یا ژئورفرنس لایه ها و داده های مکانی در نرم افزار Surfer

آموزش تحلیل های هیدرولوژی در نرم افزار Arc GIS Desktop

نرم افزار Coordinate Format Changer V.1 برای تبدیل فرمت مختصات

معرفی و دانلود نرم افزار SAGA GIS

آشنایی و معرفی اولیه Google Earth Engine

آموزش صفر تا صد ترسیم نقشه های توپوگرافی حرفه ای در نرم افزار Arc GIS

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش یازدهم (تبدیل نوع و گرد کردن)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش نهم (نمادهای علمی، ارزیابی عبارات و اولویت اجرای اپراتورها)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوازدهم (پروسه توسعه نرم افزار)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و دوم

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه پیوشک به شماره NG-40-12

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش چهاردهم

معرفی توانایی ها و ویژگی های ماهواره لندست 9

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش هجدهم

دانلود نرم افزار Arc GIS Pro 2.5 + روش نصب گام به گام

دانلود نرم افزار Envi 5.6

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش هفتم

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه چابهار به شماره NG-41-9

دانلود رایگان محاسبه سرعت دانلود و آپلود اینترنت

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه تایباد به شماره NI-41-5

نرم افزار Coordinate to Map V.1 برای ترسیم عوارض برداری نقطه ای، خطی و پلیگونی بر اساس اطلاعات نقطه ای برداشت شده در عملیات نقشه برداری

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه شاهرخت به شماره NI-41-9

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوم (شروع به کار با پایتون)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و یکم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش نوزدهم

روش نصب نرم افزار Arc GIS Pro 2.8

دیدگاهتان را بنویسید