دانلود و روش نصب نرم افزار Global Mapper 24

دانلود نرم افزارهای عمومی حوزه GIS و RS
دانلود نرم افزارهای خاص حوزه GIS و RS تهیه شده در www.giscoders.com

معرفی هفت منبع داده اقلیمی رایگان جهانی

چرخش قطبی در مقابل چرخش خورشید آهنگ

آنالیز تصویر شئی گرا (OBIA)

تعامل انرژی در سنجش از دور : انعکاس، جذب و گسیل انرژی

معرفی 6 منبع رایگان داده های لیداری

آشنایی با SAR با استفاده از مثال

برنامه لندست : 50 سال آرشیو از تصاویر سطح زمین

دانلود رایگان نرم افزار ArcGIS Pro 2.8

ابر نقطه ای چیست ؟

انواع نقشه ها در سیستم اطلاعات جغرافیایی: 25 روش مختلف و جذاب برای نمایش داده های مکانی در GIS

تصحیحات اتمسفری در سنجش از دور چیست ؟

سیستم های تصویر نقشه چیست ؟ و چرا بعضا برای ما گمراه کننده هستند ؟

ژئودزی: ریاضیات مکان

گیرنده های GPS چگونه کار می کنند ؟ سه گانه سازی در مقابل مثلث بندی

مأموریت توپوگرافی رادار شاتل (SRTM)

چرا پنجره اتمسفری در علوم زمین دارای اهمیت است ؟

تصاویر ماهواره ای DigitalGlobe: وردویو(Worldview)، ژئوآی(GeoEye) و آیکونوس (IKONOS)

راهنمای طبقه بندی نزدیکترین همسایه در e-Cognition

نقشه های کروپلت – مقدمه ای بر طبقه بندی داده

تصاویر چند طیفی (Multi-spectral) در مقایسه با تصاویر ابر طیفی (Hyper-spectral)

فتوگرافی هوایی (Aerial Photography) در مقابل ارتوفوتوگرافی (Orthophotography)

راهنمای جامع لیدار (Light Detection and Ranging – LiDAR)

سنجش از دور چیست ؟

منابع داده GIS رایگان در سطح جهانی : داده های رستری و برداری

مقدمه ای بر سرویس های نقشه کشی تحت وب (WMS)

علم داده مکانی چیست ؟

تحلیل عوارض سه بعدی

ژئوانالیتیکس: آنالیز داده های مکانی حجیم

فرمت های داده در سیستم اطلاعات جغرافیایی بخش سوم

فرمت های داده در سیستم اطلاعات جغرافیایی بخش دوم

فرمت های GIS و پسوندهای داده مکانی بخش اول

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش سی ام

انتشار نخستین تصاویر لندست 9 توسط سازمان هوا و فضای آمریکا (NASA)

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و نهم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و هشتم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و هفتم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و ششم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و پنجم

معرفی سامانه WEB GIS

نقشه متوسط دمای سطح زمین ایران (LST)
نرم افزار Global Mapper
Global Mapper یک بسته نرم افزاری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) است که در حال حاضر توسط Blue Marble Geographics توسعه یافته و بر روی Microsoft Windows اجرا می شود. نرم افزار Global Mapper با محصولات ESRI GeoMedia، Manifold System و MapInfo GIS رقابت می کند. Global Mapper داده های برداری، شبکه ای و ارتفاعی را مدیریت، نمایش، تحلیل و تبدیل می نماید. این نرم افزار قابلیت های عمومی GIS را فراهم می کند. Global Mapper یک جامعه کاربر فعال و انجمن های آنلاین دارد.
تاریخچه نرم افزار Global Mapper Pro 24
در سال 1995 سازمان زمین شناسی ایالات متحده آمریکا یا USGS به یک نمایشگر ویندوزی برای محصولات و داده های خود نیاز داشت، بنابراین آنها برنامه dlgv32 را برای مشاهده محصولات داده برداری DLG (گراف خط دیجیتال) خود توسعه دادند. بین سالهای 1995 و 1998 برنامه dlgv32 گسترش یافت تا شامل پشتیبانی برای مشاهده سایر محصولات دادههای USGS، از جمله DRG (نقشههای توپوگرافی) و DEM (مدل رقومی ارتفاعی) و محصولات SDTS-DLG و SDTS-DEM باشد. در مقاله USGS با عنوان “یک تمرین برنامه نویسی”. در سال 1998 سازمان زمین شناسی آمریکا کد منبع dlgv32 v3.7 را در اختیار عموم قرار داد. در سال 2001، کد منبع dlgv32 توسط یک شخص به محصول تجاری dlgv32 Pro v4.0 توسعه داده شد و برای فروش از طریق اینترنت ارائه شد. بعداً در همان سال این محصول به Global Mapper تغییر نام داد و به محصول تجاری شرکت Global Mapper Software LLC تبدیل شد USGS نسخه ای از نرم افزار را با نام dlgv32 Pro (Global Mapper) توزیع می کرد. در 2 نوامبر 2011 شرکت نرم افزاری Blue Marble Geographicsدر کنفرانس سالانه کاربران اعلام کرد که شرکت LLC نرم افزار Global Mapper را خریداری کرده است.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Global Mapper Pro 24
قابلیت های کلیدی نرم افزار در زمینه Import/Export داده های مکانی
یکی از ویژگی های منحصر به فرد و تعیین کننده Global Mapper پشتیبانی گسترده و متنوع از فرمت داده ها است Global Mapper با ارائه دسترسی مستقیم به بیش از 300 نوع داده شبکه ای یا رستری، برداری و ارتفاعی، تقریباً از همه انواع داده های مکانی بدون نیاز به افزودنی پشتیبانی می کند. با افزودن فرمت های جدید و اصلاح شده به صورت مداوم، می توانید مطمئن باشید که نرم افزار همیشه می تواند داده های شما را پشتیبانی نماید. داده های برداری، شبکه ای و ارتفاعی را می توان تقریباً در هر فرمت فایل رایج و همچنین بسیاری از انواع اختصاصی خروجی گرفت. در طول Export، دادهها را میتوان در فایلهای کوچکتر یا قابل مدیریتتر کاشیسازی کرد، یا ناحیه Export را میتوان به یک منطقه تعریفشده یا به اندازه نمای فعلی صفحه برش داد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار در زمینه دسترسی به داده های آنلاین (Acess to Online Data)
عملکرد داده آنلاین Global Mapper شامل پیوندهای مستقیم به بسیاری از این داده ها از جمله تصاویر هوایی یک متری برای ایالات متحده، داده های ارتفاعی در سراسر جهان، نقشه های توپوگرافی، تصاویر ماهواره ای Landsat، داده های پوشش زمین، کاتالوگ کامل GIS ، نمودارهای هوانوردی و وکتور OpenStreetMap می باشد. داده ها از طریق WMS منتشر می شوند. علاوه بر این، اگر یک آژانس یا سازمان محلی یک سرویس نقشه برداری وب ایجاد کند، یک پیوند سفارشی به این داده ها می تواند به راحتی به لیست منابع داده آنلاین اضافه شود. این مجموعه دادههای مبتنی بر وب را میتوان در زمان واقعی پخش کرد یا برای استفاده آفلاین به یک فایل محلی خروجی گرفت. از طریق توافق با فروشندگان داده های تجاری، Global Mapper همچنین دسترسی مبتنی بر هزینه را به مجموعه داده های مکانی ممتاز ارائه می دهد. با استفاده از تابع داده آنلاین، میتوانید تصاویر با وضوح بالا را از DigitalGlobe، دادههای ارتفاعی از Intermap یا دادههای زمینی ایالات متحده را از Corelogic دانلود کنید.
پردازش داده های رستری
Global Mapper از نمایش دادههای شبکه ای انعطافپذیر، از جمله تنظیم کنتراست، پشتیبانی از دادههای چند باندی، Sharpening Pan، کاشیکاری تصویر و موزاییک کردن بدون نیاز به ماژولهای اضافی پشتیبانی میکند.
تنظیم هیستوگرام (Histogram Matching)
افزایش گزینه های مربوط به تنظیم کنتراست داده های تصویری- رستری. تنظیم یا تطبیق هیستوگرام فرایند اعمال پروسه های آماری بر روی هیستوگرام تصاویر در جهت ارتقای نمایش تصاویر می باشد.
محاسبه گر رستری (Raster Calculator)
عملیات ریاضی روی تصاویر چند باندی اجازه می دهد تا انواع مختلف اطلاعات استخراج شود، در نرم افزار Global Mapper ماشین حساب رستری یا Raster Calculator در زیر منوی Analysis قرار دارد. کاربران می توانند از فرمول های از پیش تعریف شده مانند NDVI و NDWI استفاده کنند یا با استفاده از عملیات ریاضی رایج مانند جمع، تفریق، ضرب، تقسیم و توان و همچنین عملگرهای ساده مانند قدر مطلق، حداقل و حداکثر، فرمول های دلخواه خود را ایجاد کنند.
طبقه بندی رستری (Raster Reclassify )
برای طبقهبندی مجدد دستی هر داده پیکسلی یا شبکه ای، ابزار Raster Reclassify در Global Mapper مقادیر جدیدی را به پیکسلهای یک مجموعه داده بر اساس قوانین ورودی تعریف شده توسط کاربراختصاص میدهد. مجموعه قوانین طبقهبندی مجدد یا Reclassify که برای کار با تصاویر، پالت و دادههای رستری ارتفاع طراحی شدهاند، میتوانند برای استفاده با مجموعه دادههای متعدد ذخیره سازی شوند.
Pan Sharpening
Pan Sharpenning یک فرآیند بهبود کیفیت نمایش تصاویر است که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرد، Pan Sharpenning از یک باند پانکروماتیک با وضوح بالاتر از داده های جمع آوری شده ماهواره ای برای افزایش وضوح تصاویر RGB استفاده می کند. Pan Sharpening در Global Mapper از چندین الگوریتم از جمله IHS، Brovey، ESRI Transform و Simple Mean پشتیبانی می کند.
موزائیک سازی و کاشی بندی (Tiling and Mosaicking)
هم کاشی کاری (تقسیم لایه ها و داده ها به چندین کاشی یا بخش) و هم موزاییک کردن داده ها در Global Mapper را می توان در طول خروجی داده ها به فرمت پشتیبانی شده تکمیل کرد. به طور پیشفرض، یک فرمان خروجی کلی که از منوی فایل انتخاب میشود، شامل تمام دادههای نمایشدادهشده میشود و هر پنجره مربوط به خروجی یک فرمت دارای گزینه های برای کاشی بندی یا تقسیم لایه ها و عوارض به چندی بخش می باشد.
رابط کاربری نمایشی منعطف (Flexible View Interface)
نمایش نقشه چند نمایی در Global Mapper اجازه می دهد تا چندین پنجره نقشه متصل در رابط کاربری نمایش داده شود تا داده ها را بتوان بهتر تجسم و ویرایش نمود. این نماها که هم از رندر دو بعدی از بالا به پایین و هم از مشاهده سه بعدی مورب پشتیبانی می کنند، می توانند به طور مستقل بزرگنمایی و جابجا شوند و می توان اندازه آنها را تغییر داد تا بیشترین استفاده را از فضای صفحه نمایش داشت.
رقومی سازی (ِDigitizing)
Global Mapper علاوه بر ارائه دسترسی بیرقیب به مجموعه دادههای فضایی از قبل موجود، مجموعه وسیعی از ابزارهای دیجیتالی را برای ایجاد ویا ویرایش عوارض بر روی نقشه فراهم میکند. علاوه بر توابع ایجاد نقطه، خط و سطوح، ابزارهایی نیز برای ایجاد ویژگیهای هندسی تخصصی مانند حلقههای دایره ای، شبکهها و مناطق بافر وجود دارد. ورودی هندسه مختصات پیشرفته را می توان برای ایجاد اشیاء روی نقشه به سادگی با تایپ کردن ابعاد هندسی هر بخش استفاده کرد. توابع ویرایش شامل ویژگیهای چرخش، مقیاسبندی و حرکت بر روی نقشه است. تغییرات را می توان برای کل ویژگی ها یا رئوس اصلی که شکل و اندازه یک ویژگی را تعیین می کند اعمال کرد. مقایسه لایه برداری پیچیده و ایجاد ویژگی را می توان با ابزار Spatial Operations انجام داد که شامل عملیات تقاطع یا Intersection، اتحاد یا Union، تفاوت یا difference و تفاوت متقارن یا symmetric difference به همراه محاسبات و تبدیل های فضایی متعدد می گردد. Global Mapper دارای ویژگی های کامل و قابلیت ویرایش هندسه است که با هر نرم افزار GIS دیگری در بازار امروز رقابت می کند. همراه با ابزارهای اسکریپت و دسته بندی، این قابلیت را دارد که بسیاری از وظایف پردازش GIS را خودکار کند.
دانلود نرم افزار Global Mapper Pro 24
روش نصب نرم افزار Global Mapper Pro 24

روش نصب نرم افزار Envi 5.6

دانلود رایگان تصاویر ماهواره ای ژئورفرنس شده با رزولوشن بالا

سیکل توسعه نرم افزار

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش پنجم

دانلود و روش نصب نرم افزار Global Mapper 24

ابزارهای برنامه نویسی (Programming Tools)

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش دوم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و چهارم

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه شاهرخت به شماره NI-41-9

دانلود نرم افزار Envi 5.6

مقدمه ای بر برنامه نویسی کامپیوتر (بخش مبانی برنامه نویسی)

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه پیوشک به شماره NG-40-12

دانلود نرم افزار ArcGIS Pro 3.0.2

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش نوزدهم

روش های ترانسفورم (Transformation) مختصاتی در نرم افزار ArcGIS Pro

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش هجدهم

برنامه نویسی پایتون بخش هشتم (انتساب چندگانه، ثابت ها، نوع-داده های عددی و اپراتورها)

روش برش حواشی نقشه های اسکن شده در نرم افزار Global Mapper

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوم (شروع به کار با پایتون)

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه سرخس به شماره NJ-41-13

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش هفدهم

نرم افزار Coordinate Format Changer V.1 برای تبدیل فرمت مختصات

نقشه حوضه های هیدرولوژیکی ایران

دانلود نقشه راههای ایران استایل 4

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه زاهدان به شماره NH-41-9

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و سوم

فیلم آموزشی زمین مرجع یا ژئورفرنس لایه ها و داده های مکانی در نرم افزار Surfer

نقشه های زمین شناسی اسکن شده ایران در مقیاس 1:250000

معرفی و دانلود نرم افزار SAGA GIS

آموزش ویدئویی تحلیل های هیدرولوژی در نرم افزار ArcGIS Pro

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش اول

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش شانزدهم

فیلم آموزشی زمین مرجع یا ژئورفرنس لایه ها و داده های مکانی در نرم افزار Arc GIS Pro

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش سیزدهم (توابع مرسوم پایتون)

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه گازیک به شماره NI-41-13

نرم افزار Slope Calculator V.1 برای استخراج نقشه شیب از مدل رقومی ارتفاعی با استفاده از 5 الگوریتم مختلف

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و دوم

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه تربت حیدریه به شماره NI-40-4

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش چهارم (برنامه نویسی مقدماتی در پایتون)

دیدگاهتان را بنویسید