دانلود نرم افزار Arc GIS


هزار کاربرد و استفاده GIS

آموزش استخراج نقشه پوشش اراضی (Land-Cover) با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست 9 در نرم افزار ArcGIS

آنالیز رستری در سیستم اطلاعات جغرافیایی – مکانی (GIS)

تفاوت بین ژئوماتیک (Geomatics) و جی آی اس (GIS)

دانلود رایگان نقشه های توپوگرافی ایران در مقیاس 1:500000

نقشه های شهری ایران با کیفیت کارتوگرافیکی بالا

50 ماهواره تاثیر گذار در تاریخ سنجش از دور

جدول تناوبی تحلیل های مکانی در GIS

معرفی و دانلود نرم افزار SAGA GIS

دانلود و روش نصب نرم افزار Surfer 24

دانلود و روش نصب نرم افزار Global Mapper 24

دانلود نرم افزار ArcGIS Pro 3.0.2

روش نصب نرم افزار ArcGIS Pro 3.0.2

روش نصب نرم افزار Envi 5.6

دانلود نرم افزار Envi 5.6

نرم افزار Z-scale Estimator

معرفی هفت منبع داده اقلیمی رایگان جهانی

چرخش قطبی در مقابل چرخش خورشید آهنگ

آنالیز تصویر شئی گرا (OBIA)

تعامل انرژی در سنجش از دور : انعکاس، جذب و گسیل انرژی

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه مشهد به شماره NJ-40-16

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه تربت حیدریه به شماره NI-40-4

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه چابهار به شماره NG-41-9

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه جازموریان به شماره NG-40-4

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه قشم به شماره NG-40-6

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه سرخس به شماره NJ-41-13

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه شاهرخت به شماره NI-41-9

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه تایباد به شماره NI-41-5

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه تربت جام به شماره NI-41-1

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه زاهدان به شماره NH-41-9

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه سرآوان به شماره NG-41-2

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه پیوشک به شماره NG-40-12

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه نره نو به شماره NH-41-14

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه خاش به شماره NH-41-13

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه ایرانشهر به شماره NG-41-1

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه گازیک به شماره NI-41-13

دانلود نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه دریاچه هامون به شماره NH-41-5

معرفی 6 منبع رایگان داده های لیداری

آشنایی با SAR با استفاده از مثال

نقشه های موقعیت سیاسی منطقه مطالعاتی بخش دوم
نرم افزار Arc GIS
نرم افزار Arc GIS یک سیستم اطلاعات جغرافیایی برای کار با نقشه ها و اطلاعات مکانی است که توسط مؤسسه تحقیقات سیستم های محیطی (ESRI) توسعه و پشتیبانی می گردد. این سیستم برای ایجاد و استفاده از نقشه ها ایجاد شده است، که داده های مکانی را با هم ترکیب و تلفیق می کند، اطلاعات مکانی را تحلیل و آنالیز میکند، اطلاعات و داده های مکانی را به اشتراک گذاشته و توسعه می دهد. این نرم افزار از نقشه و اطلاعات مکانی در یک طیفی از کاربردها، استفاده می کند و اطلاعات مکانی را در پایگاههای داده مدیریت می نماید. این سیستم یک زیر ساخت برای ترسیم و تهیه نقشه ها فراهم نموده است. نرم افزار Ac GIS خود شامل چندین نرم افزار دیگر است که در ادامه به آنها بیشتر خواهیم پرداخت:
- نرم افزار Arc Reader: این نرم افزار به کاربران امکان می دهد که نقشه هایی را که توسط سایر ماژول های Arc GIS ایجاد شده اند را نمایش داده و پرسش گیری نماید.
- نرم افزار Arc GIS Desktop : این نرم افزار بعضاً به نام Arc Map نیز شناخته می شود و خود از چهار نرم افزار اصلی دیگر تشکیل شده است که مجموعاً به نام Arc GIS شناخته می شوند.
نرم افزار Arc Map: این نرم افزار برای نمایش و ویرایش داده های مکانی در حالت دو بعدی و نیز ترسیم نقشه های دو بعدی مورد استفاده قرار می گیرد.
نرم افزار Arc Secne: این نرم افزار برای نمایش و ویرایش داده های مکانی در حالت سه بعدی و در نمایش تصویرسازی شده محلی مورد استفاده قرار می گیرد.
نرم افزار Arc Globe: این نرم افزار برای نمایش داده های سه بعدی بسیار وسیع مورد استفاده قرار می گیرد.
نرم افزار Arc Catalog: از این نرم افزار برای امور مربوط به مدیریت داده های GIS و حفظ و نگهداری آنها مورد استفاده قرار می گیرد.
- نرم افزار Arc GIS Pro: یک سیستم نرم افزاری یکپارچه جدید می باشد، طبق برنامه قرار است این سیستم نرم افزاری جایگزین سیستم نرم افزاری Arc Map گردد. این سامانه نرم افزاری در حالت دو بعدی و سه بعدی برای عملیات ترسیم و ویرایش و نمایش نقشه کار می کند و در ضمن شامل فناوری هوش مصنوعی یا AI نیز می گردد.
در ضمن نرم افزار Arc GIS سرور-پایه نیز موجود است که بخشی از محصول Arc GIS Entrprise می باشد و به غیر از کاربردهای Arc GIS دارای کاربردهایی برای موبایل و تبلت نیز می باشد. در نرم افزار Arc GIS امکان خرید و نصب افزونه ها وجود داشته تا کارایی و توان این نرم افزار را بدین وسیله در زمینه های مختلف بتوان ارتقا بخشید. دریافت گواهی در نرم افزار های Arc GIS نیز وجود دارد که از طریق برنامه آموزشی ESRI از سطح ابتدایی تا پیشرفته به محققین و داوطلبان اعطا می گردد.
تاریخچه نرم افزار Arc GIS
پیش از پروژه Arc GIS شرکت ESRI بیشتر بر روی توسعه نرم افزارهای خط فرمان همچون برنامه Arc/Info Workstation و چند محصول نرم افزاری بر پایه رابط گرافیکی کاربری همچون برنامه Arc View GIS Desktop متمرکز بود. سایر محصولات شرکت ESRI شامل Map Object بود که یک کتابخانه برنامه نویسی برای توسعه دهندگان و Arc SDE به عنوان یک سیستم رابطه ای مدیریت پایگاه داده می شد. محصولات زیادی توسط شرکت ESRI تولید و توسعه داده شد که به چندین منبع مختلف مربوط بود و به خوبی قابلیت یکپارچه شدن و تلفیق با یکدیگر را نداشت. در ژانویه 1997، شرکت ESRI تصمیم گرفت پلاتفرم های GIS خود را بازنویسی و تجدید نظر نماید و یک معماری نرم افزاری واحد و یکپارچه ایجاد کند.
نرم افزار Arc Map 8.0
در اواخر سال 1999، شرکت ESRI نرم افزار Arc Map 8.0 را منتشر نمود که بر روی سیستم عامل ویندوز اجرا می شد. نرم افزار Arc GIS برخی از جنبه های واسط گرافیکی کاربری نرم افزار Arc View GiS 3.x را با برخی از توانایی های نرم افزار Arc/Info Version 7.2 Workstation ترکیب و تلفیق نمود. این شراط منتهی به یک سیستم نرم افزاری جدید به نام Arc GIS گردید که شامل خط فرمان نرم افزار ArcInfo Workstation 8.0 می شد و دارای یک واسط گرافیکی کاربری جدید بود. این نرم افزار به نام Arc Map 8.0 نامیده شد. نرم افزار Arc Map برخی از کارکردهای نرم افزار ArcInfo را با برخی از ویژگی های گرافیکی تلفیق نمود. نمونه ای از آن را می توان به برنامه مدیریت فایل به نام Arc Catalog 8.0 اشاره کرد. انتشار نرم افزار Arc Map یک تغییر عمده در درخواست های شرکت ESRI ایجاد نمود که باعث شد همه کاربران و محصولات تحت سرور در یک معماری نرم افزاری مشترک به نام arc GIS گردآوری شوند و با استفاده از استانداردهای COM ماکروسافت ویندوز توسعه داده شد. در حالیکه واسط گرافیکی کاربر و نام نرم افزار Arc Map 8.0 بسیار شبیه به نسخه های بعدی Arc GIS Desktop بود، اما آنها در اصل محصولات کاملاً متفاوتی بودند. نرم افزار Arc GIS 8.1 به جای نرم افزار Arc Map 8.0 در خط تولید قرار گرفت ولی به هیچ عنوان نسخه به روز شده آن نبود.
نرم افزار Arc GIS Desktop 8.1 تا نسخه 8.3
نرم افزار Arc GIS 8.1 در سال 2000 در کنفرانس بین المللی کاربران شرکت ESRI رونمایی شد. نرم افزار Arc GIS 8.1 به طور رسمی در 24 آپریل سال 2001 منتشر گردید. این نسخه جدید از نرم افزار دارای سه افزونه بود که شامل 3D Analyst، Spatial Analyst و Geospatial Analyst می شد. این سه اکستنشن در نرم افزار Arc View GIS 3.x به شدت محبوب و مرسوم شده بود. نرم افزار Arc GIS 8.1 در ضمن توانایی دسترسی به منابع داده آنلاین را نیز پیدا کرده بود که برای این منظور می توانست مستقیما از سایت های جغرافیایی و یا سایر سرویس های نقشه ArcIMS این ارتباط را برقرار سازد. نرم افزار Arc GIS 8.3 در سال 2002 معرفی شد. در این نسخه مفاهیم توپولوژی به ژئودیتابیس اضافه گردید. مفاهیم مربوط به توپولوژی قابلیت های بودند که سابقاً تنها در فرمت Coverage نرم افزار Arc Info در دسترس بودند.
نرم افزار Arc GIS 9.x
نرم افزار Arc GIS 9 در ماه می سال 2004 منتشر گردید که شامل Arc GIS Server و Arc GIS Engine برای توسعه دهندگان می شد. نرم افزار Arc GIS 9 شامل محیط Geoprocessing می شد که امکان اجرای پردازش های سنتی و کلاسیک GIS همچون Clip، Overlay و Spatial Analysis را به صورت تعاملی و یا با استفاده از زبان های اسکریپ نویسی که از استاندارد COM پشتیبانی می کردند، را فراهم می آورد. البته محبوب ترین زبان اسکریپت نویسی در آن پایتون است البته سایر زبان ها همچون Perl و VBScript نیز مورد استفاده قرار گرفت. نرم افزار Arc GIS 9 شامل یک محیط برنامه نویسی گرافیکی شبیه به بخش Erdas Imagine Model Maker نیز بود. نسخه ای که در نرم افزار Arc GIS شرکت ESRI به کار گرفته شد به نام Model Builder نام گرفت و درست شبیه آنچه که در نرم افزار Erdas Imagine به کار گرفته شده بود، برای کاربران امکان اتصال ابزارهای بخش Geoprocessing به یکدیگر و ایجاد ابزارهای جدید (که مدل نامیده می شوند) را فراهم می آورد. این مدلها قابلیت اجرای مستقیم و یا Export با زبان های اسکریپت نویسی همچون پایتون را داشته تا بعد بتوان آنها را به صورت دسته ای در خط فرمان اجرا کرد. در 26 ماه ژوئن سال 2008، شرکت ESRi نرم افزار Arc GIS 9.3 را منتشر نمود. نسخه جدید نرم افزار Arc GIS Desktop دارای ابزارهای مدلسازی جدید و نیز قابلیت های مربوط به خطایابی Geoprocessing و Tracking می شد در ضمن توانایی ها و کارایی نرم افزار Arc GIS Server نیز ارتقا داده شده بود. در ماه می سال 2009 شرکت ESRI نرم افزار Arc GIS 9.3.1 که در بخش انتشار نقشه های دینامیک و انتشار و اشتراک بهتر اطلاعات مکانی ارتقا داده شده بود را منتشر نمود.
نرم افزار Arc GIS 10.x
در سال 2010 شرکت ESRI اعلام کرد که ورژن آتی 9.4 به نام ورژن 10 منتشر خواهد شد و در ربع دوم سال 2010 در دسترس قرار می گیرد.
در ژوئن سال 2012 شرکت ESRI نرم افزار Arc GiS 10.1 را منتشر نمود.
در ژولای سال 2013 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.2 را منتشر نمود.
در دسامبر 2014 شرکت ESRI نرم افزار Arc GIS 10.3 را منتشر کرد. نرم افزار Arc GIS Pro 1.0 نیز در همین زمان مطرح شد که در ژانویه 2015 در دسترس قرار گرفت.
در فوریه 2016 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.4 را منتشر ساخت.
در دسامبر 2016 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.5 را منتشر کرد.
در ژانویه 2018 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.6 را منتشر کرد.
در مارس 2019 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.7 را منتشر کرد.
و در نهایت در فوریه 2020 ESRI نرم افزار Arc GIS 10.8 را منتشر نمود.
در جولای 2020 شرکت ESRI نرم افزار Arc GIS 10.8.1 را منتشر نمود. در 21 اکتبر 2020 ESRI به طور عمومی اعلام کرد که این آخرین نسخه منتشر شده نرم افزار Arc GIS Desktop خواهد بود. محصولات آن شامل Arc Map تا 1 مارس سال 2026 پشتیبانی خواهند شد. این اعلامیه نیز گواهی بر آن است که شرکت ESRI به طور کامل قصد جایگزینی Arc GIS Pro با Arc Map را دارد. که به احتمال زیاد تا چند سال آتی این موضوع عملیاتی خواهد شد.
دانلود نرم افزار Arc GIS 10.8
پسورد فایل: www.giscoders.com
روش نصب نرم افزار Arc GIS 10.8

آشنایی و معرفی اولیه Google Earth Engine

ژئوانالیتیکس: آنالیز داده های مکانی حجیم

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش پنجم

روش های ترانسفورم (Transformation) مختصاتی در نرم افزار ArcGIS Pro

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش هشتم

ژئودزی: ریاضیات مکان

برنامه نویسی پایتون بخش هشتم (انتساب چندگانه، ثابت ها، نوع-داده های عددی و اپراتورها)

نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه جازموریان به شماره NG-40-4

تصاویر ماهواره ای DigitalGlobe: وردویو(Worldview)، ژئوآی(GeoEye) و آیکونوس (IKONOS)

نقشه های زمین شناسی اسکن شده ایران در مقیاس 1:250000

نقشه های توپوگرافی اسکن شده با مقیاس 1/50000 برگه زابل به شماره NH-41-1

انواع نقشه ها در سیستم اطلاعات جغرافیایی: 25 روش مختلف و جذاب برای نمایش داده های مکانی در GIS

آموزش ویدئویی تحلیل های هیدرولوژی در نرم افزار ArcGIS Pro

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و دوم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و پنجم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش پنجم

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوم (شروع به کار با پایتون)

نقشه متوسط دمای سطح زمین ایران (LST)

نقشه های موقعیت سیاسی منطقه مطالعاتی بخش اول

آموزش تحلیل های هیدرولوژی در نرم افزار Arc GIS Desktop

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دهم (اپراتورهای انتساب گمارشی)

دانلود رایگان محاسبه سرعت دانلود و آپلود اینترنت

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش سیزدهم (توابع مرسوم پایتون)

نقشه های پوششی زمین شناسی ایران در مقیاس 1:100000 بخش سوم

گیرنده های GPS چگونه کار می کنند ؟ سه گانه سازی در مقابل مثلث بندی

فرمت های GIS و پسوندهای داده مکانی بخش اول

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و ششم

سنجش از دور چیست ؟

نقشه تقسیمات سیاسی ایران

مقدمه ای بر برنامه نویسی کامپیوتر (بخش مبانی برنامه نویسی)

دانلود نرم افزار Arc GIS Pro 2.5 + روش نصب گام به گام

ماهواره لندست 9

برنامه نویسی پایتون بخش هفتم (متغیرها، دستور انتساب و عبارات)

کارگاه آموزشی تحلیل داده های رستری با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون

نرم افزار Slope Calculator V.1 برای استخراج نقشه شیب از مدل رقومی ارتفاعی با استفاده از 5 الگوریتم مختلف

آموزش صفر تا صد ترسیم نقشه های توپوگرافی حرفه ای در نرم افزار Arc GIS

تصحیحات اتمسفری در سنجش از دور چیست ؟

نقشه های کروپلت – مقدمه ای بر طبقه بندی داده

تبدیل مختصات در نرم افزار Global Mapper

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش بیست و نهم

دیدگاهتان را بنویسید