تبدیل لایه های خطی به پلیگون در نرم افزار ArcGIS

چگونه می توان در نرم افزار ArcGIS لایه های خطی را به پلیگون تبدیل کرد؟
در بسیاری از موارد نیاز است برخی از لایه های خطی (Polyline) را به لایه های سطحی (Polygon) تبدیل کنیم. ممکن است لایه خطی که در اختیار داریم محدوده یک سری از عوارض را نشان دهد که قصد داریم مساحت آن محدوده ها را محاسبه کنیم (مثلا محدوده عوارض شهری مثل ساختمان ها و پارک ها و … که با خط نمایش داده شده است). بنابراین ضروری است که لایه خطی را به پلیگون تبدیل کنیم.
بدین منظور می توانیم از ابزار Feature to Polygon استفاده کنیم.
در این آموزش از لایه خطی خلیج فارس و دریا عمان استفاده شده است.
در ابتدا نرم افزار ArcGIS را باز کنید و وارد محیط نرم افزار شوید.
از طریق Add Data لایه خطی مورد نظر را به محیط نرم افزار اضافه کنید. ( در اینجا لایه خطی خلیج فارس و دریای عمان به محیط نرم افزار اضافه شده است)

از دو طریق می توانید به ابزار Feature to Polygon دست یابید:
1- جستجوی Feature to Polygon از پنجره Search
با انتخاب گزینه Search از منوی Windows پنجره Search باز می شود.
مطابق شکل زیر، نام ابزار Feature to Polygon را در قسمت جستجو بنویسید و پس از یافتن ابزار روی آن کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.

2- روش دوم دسترسی به ابزار Feature to Polygon از طریق ArcToolbox
برای دسترسی به این ابزار از این طریق به روش زیر عمل کنید:
از منوی Geoprocessing گزینه ArcToolbox را انتخاب کنید. سپس از پنجره ArcToolbox روی جعبه ابزار Data Management Tools کلیک کنید. بعد از آن از گروه ابزاری Features ، Feature to Polygon را انتخاب کنید تا پنجره ای به همین نام باز شود.

در پنجره Feature to Polygon مطابق شکل زیر در قسمت 1 (Input Features ) لایه خطی مورد نظر را وارد کنید.
در قسمت 2 نام و مسیر خروجی را تعیین کنید.
قسمت 3 (XY Tolerance) و قسمت 4 (Label Features) اختیاری (optional) است.
پس از اعمال تغییرات در نهایت بر روی Ok کلیک کنید تا عملیات تبدیل، انجام شود.

در شکل زیر می بینید که لایه خطی به پلی گون تبدیل گردید.

دیدگاهتان را بنویسید